WEBINAR OFF-GRID SOLARNE ELEKTRANE

WEBINAR: OFF-GRID SOLARNE ELEKTRANE

Želite li otkriti kako off grid solarni sustavi mogu transformirati vašu energetsku neovisnost? Pridružite nam se na webinaru koji će se održati u petak, 29. ožujka 2024., od 10 do 11 sati ujutro, a vodit će ga Mirko Šušnić iz tvrtke Energy2Store!

Energy2Store je vodeća hrvatska tvrtka registrirana u Zagrebu, posvećena promicanju energetske učinkovitosti u regiji. Njihova misija je pomoći klijentima da smanje potrošnju energije, troškove i negativan utjecaj na okoliš, nudeći najbolja rješenja za pohranu energije bazirana na baterijskoj tehnologiji.

Na ovom webinaru, Mirko Šušnić će vam detaljno predstaviti kako njihovi off grid solarni sustavi omogućuju potpunu neovisnost o mreži, osiguravajući energiju čak i na teško dostupnim mjestima.

Saznajte kako njihovi proizvodi mogu uštedjeti novac na računima za struju, pridonijeti očuvanju okoliša i omogućiti vam slobodu u aktivnostima na otvorenom.

Pridružite se Mirku Šušniću, stručnjaku tvrtke Energy2Store kako biste saznali više o prednostima off grid solarnih sustava, pogodnostima njihove primjene i kako ih možete iskoristiti za svoje potrebe.

Registrirajte se za sudjelovanje na webinaru OVDJE i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Webinar se održava u sklopu projekta “Energetska tranzicija otoka (ETO)”. Projekt se provodi uz podršku Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Partneri na projektu su Splitsko-dalmatinska županija, Općina Lumbarda, Općina Postira, Grad Mali Lošinj, Grad Cres, LAG 5, Maslina Resort, te tvrtke Forte Solar d.o.o. i Energy2Store.

Podijelite sadržaj:
Prethodna objava Obavijest vlasnicima i posjednicima čestica zemlje na šetnici Donje blato

OIB: 08108782395

MB: 2753600

Poslovna banka: Raiffeisenbank d.d.

IBAN: HR8524840081860000009

Korisni linkovi

Kontaktirajte nas

Lumbarda 493
20263 Lumbarda

Pon – Pet: 07:00 – 15:00 h

Općina Lumbarda © 2024. Sva prava pridržana. Izrada: Impresija

Skip to content