posao kuhara

Besplatni programi osposobljavanja za nezaposlene

U sklopu projekta „Oblak znanja za otok mogućnosti“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, koji provodi Katus d.o.o. u partnerstvu s udrugom Novi otok i LAG-om 5, u tijeku su prijave za besplatne programe osposobljavanja, prekvalifikacije i usavršavanja.

Ukoliko ste nezaposlena osoba, možete se prijaviti za:

• program osposobljavanja za jednostavne poslove u zanimanju kuhar/kuharica
• program osposobljavanja za poslove sobara/sobarice

Edukacije se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela, a izvode ih predavači Učilišta Virtus, ustanove za obrazovanje odraslih iz Splita. Svaka edukacija započinje teorijskom nastavom koja će se održati online, dok se praktični dio planira ovisno o razvoju epidemiološke situacije. Prijave i informacije vrše se putem e-maila na oblakznanja079@gmail.com.

Pozivamo zainteresirane nezaposlene osobe da se čim prije prijave, budući da je broj raspoloživih mjesta u grupama ograničen. Točni termini početka online nastave će biti objavljeni čim se grupe popune. Ističemo da će svi polaznici po uspješnom okončanju programa osposobljavanja dobiti odgovarajuća uvjerenja koja se upisuju u radnu knjižicu, te da su ove edukacije besplatne za polaznike.

Projekt “Oblak znanja za otok mogućnosti” financiran je iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020“. Cilj projekta je osposobljavanje nezaposlenih osoba za stjecanje tržišno potrebnih kompetencija za najtraženija zanimanja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, koje će im olakšati zapošljavanje odnosno povećati konkurentnost na tržištu rada.

Više informacija na https://www.oblakznanja.eu/

Kontakti: tel: 099 200-4470, e-mail: oblakznanja079@gmail.com

Podijelite sadržaj:
Prethodna objava Besplatni programi osposobljavanja za nezaposlene

OIB: 08108782395

MB: 2753600

Poslovna banka: Raiffeisenbank d.d.

IBAN: HR8524840081860000009

Korisni linkovi

Kontaktirajte nas

Lumbarda 493
20263 Lumbarda

Pon – Pet: 8:00 – 15:00 h

Općina Lumbarda © 2023. Sva prava pridržana. Izrada: Impresija

Skip to content