Radionica o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020

Poštovani,

prosljeđujem mail Ministarstva poljoprivrede na Radionicu o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020., koja će se održati 30. svibnja 2019., u dvorani u zgradi Općine Orebić, Obala pomoraca 24.

Radionicu organizira Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Općinom Orebić, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR).

Polaznici radionica dobiti će informacije o uvjetima i načinu korištenja financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja te odgovore na praktična pitanja oko podnošenja zahtjeva i korištenja zajmova, jamstva i kredita.

Radionicu će voditi predstavnici Ministarstva poljoprivrede (Upravljačkog tijela Programa ruralnog razvoja), HAMAG-BICRO-a i HBOR-a.

Radionica je namijenjena prvenstveno potencijalnim krajnjim primateljima potpore kroz financijske instrumente za ruralni razvoj. 

Dnevni red

10:30 – 11:00              Registracija sudionika

11:00 – 14:00              Financijski instrumenti Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.

–            Vrste i značajke financijskih instrumenata

–            Područja ulaganja za potporu putem financijskih instrumenata

–            Model provedbe i praktične upute

–            Pitanja i odgovori

14:00                           Predviđeni završetak radionice

 

Molimo vas da vijest o održavanju radionica prenesete potencijalnim korisnicima s Vašeg područja kojima je vijest relevantna i zanimljiva.

Za eventualna pitanja molimo kontaktirajte Odjel za financijske instrumente Uprave za potporu poljoprivredi i ruralnom razvoju Ministarstva poljoprivrede na e-mail adresu: FI.PRR@mps.hr.

Više informacija o rasporedu regionalnih radionica o financijskim instrumentima možete saznati OVDJE.

Srdačan pozdrav,

Tea Stjepović

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com