„Oblak znanja za otok mogućnosti“

Poštovani,

U sklopu projekta „Oblak znanja za otok mogućnosti“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda i kojeg provodi Katus d.o.o. u partnerstvu s udrugom Novi otok i Lokalnom akcijskom grupom „LAG 5“, u tijeku su prijave za besplatne programe osposobljavanja, prekvalifikacije i usavršavanja.

Ukoliko ste nezaposlena osoba, možete se prijaviti za sljedeće programe:
• SLASTIČAR/KA
• KUHAR/ICA
• SOBAR/ICA
• RAČUNALNI/A OPERATER/KA

Edukacije se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela, te ih izvode predavači Učilišta Virtus, ustanove za obrazovanje odraslih iz Splita. Svi polaznici će po njihovom uspješnom okončanju dobiti uvjerenja o osposobljavanju koja se upisuju u radnu knjižicu.

Prijave i informacije na e-mail oblakznanja.079@gmail.com.

Edukacija za slastičara/ku započinje 9. veljače 2021. godine. Budući da još uvijek ima raspoloživih mjesta u grupi, pozivamo zainteresirane da se čim prije jave!

Termini edukacija za zanimanja kuhar/ica, sobar/ica i računalni/a operater/ka planiraju se kroz veljaču/ožujak, te će biti objavljeni ovisno o interesu i popunjavanju grupa.

“Oblak znanja za otok mogućnosti” financiran iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020“, za dvogodišnju provedbu do 26. ožujka 2021. godine. Cilj projekta je osposobljavanje nezaposlenih osoba za stjecanje tržišno potrebnih kompetencija za najtraženija zanimanja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Više informacija na oblakznanja.eu.

S poštovanjem,

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com