Oblak znanja za otok mogućnosti

logo
Poštovani,

U sklopu projekta „Oblak znanja za otok mogućnosti“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, koji provodi Katus d.o.o. u partnerstvu s udrugom Novi otok i LAG-om 5, u tijeku su prijave za besplatne programe osposobljavanja, prekvalifikacije i usavršavanja.

Ukoliko ste nezaposlena osoba, možete se prijaviti za:

program osposobljavanja za jednostavne poslove u zanimanju kuhar/kuharica
program osposobljavanja za poslove sobara/sobarice
Edukacije se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela, a izvode ih predavači Učilišta Virtus, ustanove za obrazovanje odraslih iz Splita. Svaka edukacija započinje teorijskom nastavom koja će se održati online, dok se praktični dio planira ovisno o razvoju epidemiološke situacije. Prijave i informacije vrše se putem e-maila oblakznanja079@gmail.com.

Pozivamo zainteresirane nezaposlene osobe da se čim prije prijave, budući da je broj raspoloživih mjesta u grupama ograničen. Točni termini početka online nastave će biti objavljeni čim se grupe popune. Ističemo da će svi polaznici po uspješnom okončanju programa osposobljavanja dobiti odgovarajuća uvjerenja koja se upisuju u radnu knjižicu, te da su ove edukacije besplatne za polaznike.

Projekt “Oblak znanja za otok mogućnosti” financiran je iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020“. Cilj projekta je osposobljavanje nezaposlenih osoba za stjecanje tržišno potrebnih kompetencija za najtraženija zanimanja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, koje će im olakšati zapošljavanje odnosno povećati konkurentnost na tržištu rada.

Više informacija na https://www.oblakznanja.eu/

Kontakti: tel: 099 200 4470, e-mail: oblakznanja079@gmail.com

S poštovanjem,

Lokalna akcijska grupa ”LAG 5”
Trg sv. Justine 13, 20260 Korčula
tel. +38520713472

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com