Lag 5

Poštovani,

 

Objavljen je Poziv na dostavu projektnih prijedloga Znakovi kvalitete, Referentna oznaka: KK.03.2.1.11.

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima (MSP) s ciljem da dobivanjem znakova kvalitete povećaju svoju konkurentnost te pridonesu povećanju prepoznatljivosti hrvatskih proizvoda i usluga na otvorenom tržištu.

 

Cilj je Poziva povećanje prepoznatljivosti kvalitete usluga i proizvoda MSP-ova, čime će se osigurati preduvjeti za povećanje prihoda od prodaje, izvoza i ukupne konkurentnosti i posljedično pridonijeti stvaranju hrvatskog identiteta na zajedničkom i svjetskom tržištu.

 

Dodijeljenim bespovratnim sredstvima vaučerima će se sufinancirati projektne aktivnosti koje se odnose na ostvarivanje prava uporabe znakova kvalitete:

·         Hrvatska kvaliteta

·         Izvorno hrvatsko

Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 75.000,00 kuna, a maksimalni intenzitet potpore koja se može dodijeliti iznosi 100 posto.

 

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga  od 10. rujna 2018., od 11 sati do 29. lipnja 2020. godine , odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 7.500.000,00 kuna.

Projektni prijedlozi podnose se elektronički, putem sustava  eFondovi .

 

Pitanja s jasno naznačenom referencom na Poziv moguće je poslati isključivo putem elektroničke pošte na e-adresu:  P16-zk@mingo.hr .

 

Upiti zaprimljeni na druge adrese neće biti uzeti u obzir, niti će odgovori na tako postavljena pitanja biti objavljeni na način propisan pravilima Poziva.

 

Natječajnu dokumentaciju možete pronaći  ovdje .

 

Hrvatska gospodarska komora poziva sve proizvođače koji se još nisu odlučili na stjecanje znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, da to učine. Više informacija o našim znakovima možete pronaći na POVEZNICI .

 

Dodatne informacije i odgovore na pitanja možete dobiti odgovaranjem ( reply ) na ovu poruku.

 

Srdačan pozdrav,

Odjel za upravljanje kvalitetom HGK

 

Lokalna akcijska grupa ”LAG 5”

Šetalište kralja Petra Krešimira IV 98, 20250 Orebić

tel. +38520713472

 

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com